Mbahet takimi i 328-të i KGJK-së

Mbahet takimi i 328-të i KGJK-së

Prishtinë, 4 korrik 2024 – Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK), ka mbajtur takimin e 328-të me radhë, me ç’rast janë diskutuar pikat sipas rendit të ditës.

KGJK ka miratuar caktimin e Kushtrim Gashi në pozitën e zyrtarit përgjegjës në Gjykatën Komerciale për shqyrtimin dhe trajtimin e kërkesave për mbrojtjen e të dhënave personale.

Takimi i KGJK-së vazhdoi me pika të mbyllura për trajtimin e kërkesave për panele hetimore.