NJOFTIM PËR MBAJTJEN E PROVIMIT ME GOJË PËR INTERPRETË GJYQËSORË

NJOFTIM PËR MBAJTJEN E PROVIMIT ME GOJË PËR INTERPRETË GJYQËSORË

Prishtinë, 12 shtator 2023 – Njoftohen kandidatët të cilët e kanë kaluar provimin me shkrim për përkthyes gjyqësorë dhe të njëjtit kanë aplikuar për interpretë gjyqësorë se provimi për interpretë gjyqësorë, do të mbahet sipas orareve në vijim:

Shqip – Serbisht dhe anasjelltas
Shkarko orarin

Shqip – Anglisht dhe anasjelltas
Shkarko orarin

Serbisht – Anglisht dhe anasjelltas
Shkarko orarin

Shqip – Turqisht dhe anasjelltas
Shkarko orarin

Shqip – Gjermanisht dhe anasjelltas
Shkarko orarin

Shqip – Frëngjisht dhe anasjelltas
Shkarko orarin

Shqip – Italisht dhe anasjelltas
Shkarko orarin