Njoftim

Njoftim

Njoftohen të gjithë kandidatët e cekur në listën e bashkangjitur se kanë plotësuar kushtet themelore për t’iu nënshtruar testit me shkrim për gjyqtar nga lëmia penale dhe civile për gjyqtar.

Testi me shkrim do të mbahet me datë 23 shtator (e shtunë-penale) dhe 24 shtator 2023(e diel- civile), duke filluar ne ora 12:00, në objektin e Akademisë së Kosovës pë siguri Publike dhe Zhvillim në Vushtrri.

Shkarko Listën e kandidatëve