Gjykata Komerciale po merr formë

Gjykata Komerciale po merr formë

Nën mbështetjen e Programit të USAID-it, Drejtësia Komerciale, Këshilli Gjyqësor i Kosovës po funksionalizon Gjykatën e re Komerciale, si një adresë e vetme për trajtimin e të gjitha rasteve komerciale nga profesionistë të specializuar.

Shikoni këtë video dhe mësoni më shumë se çfarë do të sjellë kjo reformë dhe veprimet që po ndërmerren për funksionalizimin e gjykatës.

Shikoni videon këtu: https://fb.watch/evGjUGq0az/