Njoftim

Njoftim

Prishtinë, 29.12.2022 – Ftohen të gjithë interpretët gjyqësorë të certifikuar për çiftin e gjuhëve: Shqip-Serbisht, Shqip-Anglisht dhe Serbisht –Anglisht dhe anasjelltas, që t’i tërheqin certifikatat në objektin e Këshillit Gjyqësor çdo ditë pune duke filluar nga ora 09:00-16.00.