NJOFTIM PËR REZULTATET E PROVIMIT ME GOJË PËR PËRKTHYES DHE INTERPRETË GJYQËSORË PËR ÇIFTIN E GJUHËVE: SHQIP-ANGLISHT DHE ANASJELLTAS

NJOFTIM PËR REZULTATET E PROVIMIT ME GOJË PËR PËRKTHYES DHE INTERPRETË GJYQËSORË PËR ÇIFTIN E GJUHËVE: SHQIP-ANGLISHT DHE ANASJELLTAS

LISTA E KANDIDATËVE TË CILËT E KANË KALUAR PROVIMIN ME GOJË PËR PËRKTHYES DHE INTERPRETË GJYQËSORË PËR ÇIFTIN E GJUHËVE: SHQIP-ANGLISHT DHE ANASJELLTAS

LISTA E KANDIDATËVE TË CILËT NUK E KANË KALUAR PROVIMIN ME GOJË PËR PËRKTHYES DHE INTERPRETË GJYQËSORË PËR ÇIFTIN E GJUHËVE: SHQIP-ANGLISHT DHE ANASJELLTASSHKARKO LISTËN