NJOFTIM PËR REZULTATET E PROVIMIT ME GOJË PËR INTERPRETË GJYQËSORË PËR ÇIFTIN E GJUHËVE: SHQIP- SERBISHT DHE ANASJELLTAS

NJOFTIM PËR REZULTATET E PROVIMIT ME GOJË PËR INTERPRETË GJYQËSORË PËR ÇIFTIN E GJUHËVE: SHQIP- SERBISHT DHE ANASJELLTAS

LISTA E KANDIDATËVE TË CILËT E KANË KALUAR PROVIMIN ME GOJË PËR INTERPRETË GJYQËSORË PËR ÇIFTIN E GJUHËVE: SHQIP – SERBISHT DHE ANASJELLTAS

SHKARKO LISTËN

LISTA E KANDIDATËVE TË CILËT NUK E KANË KALUAR PROVIMIN ME GOJË PËR INTERPRETË GJYQËSORË PËR ÇIFTIN E GJUHËVE: SHQIP – SERBISHT DHE ANASJELLTAS

SHKARKO LISTËN