NJOFTIM SHTESË PËR KARTELA PËR PËRKTHYES GJYQËSORË TË CERTIFIKUAR

NJOFTIM SHTESË PËR KARTELA PËR PËRKTHYES GJYQËSORË TË CERTIFIKUAR

Prishtinë, 29 korrik 2022 – Ju njoftojmë se të gjithë përkthyesit e certifikuar gjyqësorë të cilët tashmë janë të punësuar nëpër institucione të ndryshme shtetërore dhe posedojnë ID kartelë, sipas Ministrisë së Administratës Publike nuk mund të pajisen edhe me një (1) kartelë tjetër, prandaj të njëjtit nuk kanë nevojë të paraqiten në objektin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës për tu fotografuar.