Njoftim

Njoftim

Njoftohen të gjithë kandidatët e cekur në listën e bashkangjitur se kanë plotësuar kushtet themelore për t’iu nënshtruar testit me shkrim për gjyqtar nga lëmia penale dhe civile. Testi me shkrim do të mbahet me datën 05 shkurt (e shtunë – penale) dhe 06 shkurt 2022 (e dielë – civile), duke filluar në ora 11:00, në objektin e Akademisë së Kosovës për Siguri Publike dhe Zhvillim në Vushtrri.

Shkarko Njoftimin e plotë