Ftesë për media

Ftesë për media

Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK) organizon mbajtjen e testit kualifikues në kuadër të procesit të rekrutimit të gjyqtarëve të gjykatave themelore të Republikës së Kosovës.

KUR:             16 janar 2022, e diel
ORA:             13:00
KU:                Objekti i Akademisë së Kosovës për Siguri Publike dhe Zhvillim, Vushtrri

Ftojmë përfaqësuesin e mediumit tuaj që të marrë pjesë në këtë organizim.

Për më shumë detaje, ju lutemi kontaktoni:

Aishe Qorraj – Berisha, Zëdhënëse e KGjK-së
kgjk@ks-gov.net aishe.qorraj@gjyqesori-rks.org

Ju mirëpresim!