Telegram ngushëllimi

Telegram ngushëllimi

E nderuara familje Aliqkaj,
I nderuar Gjyqtar Mbikqyrës i degës së Gjykatës në Skenderaj, z. Avdullah Mecinaj,
Të nderuar gjyqtar dhe punonjës mbështetës,

Me pikëllim të thellë sot morëm lajmin për ndarjen nga jeta të familjarit tuaj dhe njëheritë punonjësitë të degës në Skenderaj, z. Avdulla Aliqkaj.

Në emrin tim personal dhe të Këshillit Gjyqësor të Kosovës ju shpreh ngushëllimet më të sinqerta për familjen, kolegët dhe miqtë.

Me respekt,

Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës
Albert Zogaj