TELEGRAM NGUSHËLLIMI

TELEGRAM NGUSHËLLIMI

E nderuara familje Bytyqi,
I nderuar U.D. Kryetar i Gjykatës Themelore në Prishtinë, Arben Hoti,
I nderuar staf i Gjykatës Themelore në Prishtinë,

Me pikëllim të thellë sot morëm lajmin për ndarjen nga jeta të familjarit tuaj dhe Referentit të Gjykatës Themelore në Prishtinë, z.Ruzhdi Bytyqi. Kryesuesi i KGjK, z.Skender Çoçaj shpreh ngushëllimet më të sinqerta për familjen, kolegët dhe miqtë.        

Me respekt!

Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës
Skender Çoçaj