TELEGRAM NGUSHËLLIMI

TELEGRAM NGUSHËLLIMI

E nderuara familje Berisha,
I nderuar U.D. Kryetar i Gjykatës Themelore në Prishtinë, Arben Hoti,
I nderuar staf i Gjykatës Themelore në Prishtinë,

Me pikëllim të thellë sot morëm lajmin për ndarjen nga jeta të familjarit tuaj dhe Bashkëpunëtorit Profesional të Gjykatës Themelore në Prishtinë, z.Feriz Berisha.Kryesuesi i KGjK, z.Skender Çoçaj shpreh ngushëllimet më të sinqerta për familjen, kolegët dhe miqtë.         

Me respekt!
Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës
Skender Çoçaj