Urime Festat

Urime Festat

Të nderuar qytetarë,

Pranoni urimet më të përzemërta me rastin e festave të fundvitit. Uroj që ky vit të jetë i shëndetit, sukseseve dhe realizimit të aspiratave tuaja.

Gëzuar për shumë mote! ✨

Me respekt,
Skender Çoçaj
Kryesues i Këshillit Gjyqësor të Kosovës