Gëzuar 4 korriku, festa e Pavarësisë së ShBA

Gëzuar 4 korriku, festa e Pavarësisë së ShBA

Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, z.Skënder Çoçaj, në emër të gjithë punonjësve të sistemit gjyqësor të Kosovës uron ShBA për festen e pavarësisë, 4 korrikun.

Edhe me këtë rast theksojmë se pa mbështetjen dhe kontributin e gjithmbarshëm të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, as sistemi gjyqësor nuk do kishte rezultate që ka sot. Jemi mirënjohës përjetësisht dhe të vendosur që bashkërisht të vazhdojmë punën përpërmirësimin e sistemit gjyqësor bazuar në vlerat e SHBA-ve.