KGjK vazhdon bashkëpunimin me Zyrën e BE-së

KGjK vazhdon bashkëpunimin me Zyrën e BE-së

Prishtinë, 08.05.2020 – Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK) në bashkëpunim me Projektin e BE-së për Evidencë Penale, ka mbajtur sot Webinarin mbi të Dhënat Penale në Kosovë.

Në këtë trajnim kanë marrë pjesë rreth pesëdhjetë (50) pjesëmarrës dhe u vlerësua si shumë i suksesshëm.

Kjo tregon gatishmërinë e KGjK-së për të mobilizuar dhe angazhuar stafin edhe në këtë kohë të vështirësive të përbashkëta.

Ja në vijim linku ku mund të shikoni takimin në bashkëpunim me Zyrën e BE-së në Kosovë:

The EU 🇪🇺 funded Project NCCR, brought together more than 50 Court participants from all over Kosovo territory in a…

Posted by Kosovo Legal Services Company – KLSC on Friday, May 8, 2020