Njoftim

Njoftim

Për shkak të pandemisë së Koronavirusit, të gjitha gjykatat e Kosovës janë të mbyllura për publikun deri në një njoftim tjetër, me përjashtim të shërbimeve emergjente siç janë paraburgimet, dhuna në familje apo rastet e tjera urgjente.

Për të ndihmuar në sigurinë e stafit të gjykatave dhe të qytetarëve, Programi i USAID-it për Fuqizimin e Sistemit të Drejtësisë ka shtypur dhe shpërndarë në gjykata posterë me udhëzime për parandalimin e përhapjes së virusit.