Ftesë për Media

Ftesë për Media

Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK,) organizon Konferencën e Nëntë Gjyqësore e cila mbështetet nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE), Misioni në Kosovë.

Në këtë konferencë do të marrin pjesë tërë struktura e sistemit të drejtësisë në Kosovës për të diskutuar temën: “Të arriturat dhe sfidat e sistemit gjyqësor gjatë vitit 2019”

KU:                 Hotel ‘’Emerald’’ – Prishtinë

KUR:              7 dhjetor 2019 (e shtunë)

ORA:               09:30 – 11:00

Hapjen e punimeve të konferencës do ta bëjë z.Skender Çoçaj,Kryesues i Këshillit Gjyqësor të Kosovës.

Fjalë përshëndetëse: 

  • Enver Peci, Kryetar, Gjykata Supreme e Kosovës
  • Abelard Tahiri, Ministër në detyrë, Ministria e Drejtësisë e Kosovës
  • Bahri Hyseni, Kryesues, Këshilli Prokurorial i Kosovës
  • Cezary Michalczuk, Shef për Sundimin e Ligjit, Zyra e BE-së në Kosovë
  • Jan Braathu, Ambasador, Misioni i OSBE-së në Kosovë
  • Maksim Qoku, Zv/Kryetar, Këshilli i Lartë Gjyqësor i Shqipërisë
  • Vesna Medenica, Kryetare, Gjykata Supreme e Malit të Zi
  • Faik Arslani – Ud/i Kryetarit, Gjykata Supreme e Maqedonisë së Veriut

Klikoni këtu për të parë agjendën e punimeve të Konferencës Gjyqësore 2019

Ftojmë përfaqësuesin e mediumit tuaj që të marr pjesë në këtë konferencë.

 Ju lutem të konfirmoni pjesëmarrjen tek personi kontaktues në vijim: Aishe Qorraj – Berisha, Zëdhënëse e KGJK-së, Tel: +381-38-20017459, +38344206111

Adresa elektronike: aishe.qorraj@rks-gov.netkgjk@rks-gov.net;

Ju mirëpresim!