Mundesi punesimi

Titulli Dega Statusi Afati i fundit Nr. i vendit te punes Shkarko
Gjykata Supreme e Republikës së Kosovës shpall Konkurs Nr. 10/2018 Gjykata Supreme open 06/10/2018 6 Konkursi
Njoftim për përzgjedhjen e kandidatit për pozitën Udhëheqes i zyrës për Menaxhimin e Lëndëve Gjykata Themelore Ferizaj Gjykata Themelore Ferizaj closed 19/09/2018 1 Kandidati i suksesshem
Gjykata Themelore në Prizren Shpall Konkurs Nr.02/2018 Gjykata Themelore Prizren open 01/10/2018 6 Konkursi
Gjykata Themelore në Gjakovë shpallë Konurs Nr.07/2018 Gjykata Themelore Gjakovë open 29/09/2018 2 Konkursi
RENDITJA PËRFUNDIMTARE E KANDIDATËVE Pozita Zyrtar ligjor Gjykata Themelore Prishtinë Gjykata Themelore Prishtinë closed 14/09/2018 16 Kandidati i suksesshem
RENDITJA PËRFUNDIMTARE E KANDIDATËVE Zyrtar-e Administrativ-e SKGJK Këshilli Gjyqësor i Kosovës closed 14/09/2018 1 Kandidati i suksesshem
KANDIDATËT QË KANË KALUAR TESTIN ME SHKRIM Pozita: Zyrtar/e Administrativ/e SKGJK Këshilli Gjyqësor i Kosovës closed 11/09/2018 1 Kandidati i suksesshem
RENDITJA PËRFUNDIMTARE E KANDIDATËVE Gjykata Themelore në Prishtinë Pozita Zyrtar për Operativë dhe Siguri Gjykata Themelore Prishtinë closed 08/09/2018 Kandidati i suksesshem
Gjykata Themelore në Prishtinë Lista e kandidatëve të cilet kanë kaluar testin me shkrim pozita Zyrtar Ligjor Gjykata Themelore Prishtinë closed 07/09/2018 Kandidati i suksesshem
Lista e kandidatëve që plotësojnë dhe nuk i plotësojn kushtet për test me shkrim Zyrtar/e Administrativ/e SKGJK Këshilli Gjyqësor i Kosovës closed 07/09/2018 1 Kandidati i suksesshem